Schrijven, zingen, musiceren, opnemen.
'HET IS ALTIJD MIJN DROOM GEWEEST OM EEN LUXE OEFENRUIMTE TE HEBBEN, WAAR IK ’S NACHTS OM TWEE UUR MIJN GITAAR KAN PAKKEN ZONDER DAT IEMAND ER LAST VAN HEEFT.’
Op zoek naar een rustige locatie om te arrangeren?
Vraag naar de mogelijkheden en reserveer direct!

Reserveren

Je kunt op elke dag of avond na overleg muziek maken in de studio. Per dagdeel (ochtend; middag; avond) rekenen we € 35,- inclusief koffie en thee. Mocht je met je band ook opnames willen maken voor een CD dan kun je gebruik maken van Johan, Ben of Siebren als geluidstechnicus (Zij rekenen € 25,- per uur). Veel muzikanten hebben zelf ook verstand van Cubase en zijn er bandjes geweest die met een beetje uitleg, via de aanwezige apparatuur, prima opnames hebben gemaakt. Johan, Ben of Siebren zijn natuurlijk beschikbaar om op te nemen maar als jullie het zelf willen en kunnen, is er de mogelijkheid om dat te doen. Voor bijvoorbeeld een heel weekend (vrijdag 10.00 tot zondag 17.00 uur ) komt er dan € 125,- bij.

Zou je met z’n allen een weekend of (mid)week muziek willen maken/ CD willen opnemen, dan is er ook de mogelijkheid om te blijven overnachten. De studio is voorzien van 3 twee-persoonskamers. Voor gebruik van de hele studio inclusief slapen (linnengoed) en ontbijt zijn de prijzen voor 1 tot max 6 personen:

  Uw contactgegevens:

  Dhr.Mevr.

  Uw gewenste reservering

  Inclusief

  Prijs

  Koffie en thee

  € 35,- (per dagdeel)

  1 overnachting

  € 300,-

  2 overnachtingen

  € 350,-

  3 overnachtingen

  € 450,-

  4 overnachtingen

  € 525,-

  5 overnachtingen

  € 575,-

  6 overnachtingen

  € 625,-

  7 overnachtingen

  € 675,-

  Benodigde microfoons en inregelen door geluid technicus gedurende verblijf

  € 125,-

  (Dag van aankomst vanaf 10.00 uur, Dag van vertrek uiterlijk 17.00 uur.)

  Toelichting / opmerking: