Schrijven, zingen, musiceren, opnemen.
'HET IS ALTIJD MIJN DROOM GEWEEST OM EEN LUXE OEFENRUIMTE TE HEBBEN, WAAR IK ’S NACHTS OM TWEE UUR MIJN GITAAR KAN PAKKEN ZONDER DAT IEMAND ER LAST VAN HEEFT.’
Op zoek naar een rustige locatie om te arrangeren?
Vraag naar de mogelijkheden en reserveer direct!

Hotel

De Grauwe Kat is een buurtschap in de Friese gemeente Sudwest Fryslân en ligt rustiek en strategisch tussen de dorpen Arum en Witmarsum, een uur rijden van Amsterdam, Groningen en Zwolle. Dit buurtschap heeft een interessante historie en vervulde als pleisterplaats tussen de steden Bolsward en Harlingen in het verleden een belangrijke rol. Studio Hotel de Grauwe Kat biedt u niet alleen de mogelijkheid van het opnemen van muziek, maar ook de mogelijkheid om hier nog eens een nachtje over te slapen. U kunt hier bijvoorbeeld van vrijdagmiddag tot zondagavond oefenen ( of mid/week) en hoeft niets mee te nemen: ontbijt en schoon beddengoed worden verzorgd.

Het Studio Hotel is voorzien van een volledig ingerichte geluidsstudio, een woonkeuken en badkamer op de benedenverdieping en boven drie sfeervolle slaapkamers voorzien van warm en koud stromend water.

Als u wilt genieten van de rust en stilte en deze vervolgens wilt vertalen in een stuk muzikaliteit en creativiteit, waarvan u vervolgens in alle rust en stilte wilt gaan genieten, dan bent u bij Studio Hotel de Grauwe Kat op de juiste plaats.